Twitter, Project Liza

down

Twitter, Project Liza

San Francisco, CA

Total Square Footage: 32,000sf
Architect: Rapt Studio

The revitalization of Twitter’s headquarters includes upgraded finishes to reinforce the Twitter brand and to create a bright, open, and collaborative environment, while maintaining the current overall space. The phased tenant improvements within the occupied space on floors 9-10 includes new open office workspace, conference rooms, break rooms, kitchenettes, dishroom, restrooms, and cafe/lounge/communal area (“Perch”) on the 10th floor, including coffee bar, café-style seating, built-in booths, additional lounge seating, and space to hold internal and host external events with audio/visual capabilities.

SImilar projects

San Rafael Corporate Center Campus Expansion

View project

Westfield Labs

View project

Nektar Therapeutics

View project
Back to project list